top of page
Screenshot_20221019-120230_Gallery.jpg

Koirat

Alkavat kurssit löytyy etusivulta ja samassa voi ilmoittautua.

Kursseille voi myös ilmoittautua yhteydenottolomakkeen tai sähköpostin kautta.

Koirakurssit tapahtuu 2-4 koirakon ryhmissä, jolloin saadaan yksilöllistä koulutusta ja saadaan paneutua niihin asioihin, joita oikeasti tarvitaan.

Kurssit ovat kerran viikossa.

Kurssit voi ostaa myös yksityiskoulutuksina vähän korkeampaan hintaan.

​Kursseille osallistumisen voi peruuttaa veloituksetta, kun se tehdään viimeistään 7 vuorokautta ennen kurssin alkua. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista, veloitetaan 50% kurssin hinnasta. Peruuttamattomista paikoista ja kesken jätetyistä kursseista veloitetaan täysi kurssimaksu.

Hinnat sisältävät Alv 24%

Yksityiskoulutus

Koulutuksen aiheet on asiakkaan päättämiä ja sen perusteella ajat varataan.

Lähetän asiakkaalle esitietolomakkeen täytettäväksi ja sen jälkeen sovitaan ensimmäinen käynti 80€ ja kestää 90min

Seuraavat käynnit 45€/60min,  30€/30min

Bordercollie valmiina tehtäviin
Koiranpentu istuu

Pentukurssi

 Kurssilla  opetetaan pennulle varusteiden pukemista, käsittelyä, hihnakäyttäytymistä, luopumista, virikkeitä jne. Ensimmäisellä käynnillä teoria kerta kouluttamisesta ja mitä huomioida pennun kanssa.

8vko-6kk ikäisille pennuille.

240€ / 8 kertaa

Arjen taitoja

Tässä kurssilla panostetaan eri häiriöiden sietoon ja vahvistetaan hihnakäyttäytymistä ja käsittelyä eri tilanteissa. Tämä kurssi on hyvä jatko pentukurssille tai voi tulla myös vanhemmankin koiran kanssa. Jos asiakkaalla jossain tietyssä aiheessa vaikeuksia, niin paneudutaan niihin. Voidaan myös räätälöidä asiakkaan toiveiden mukaan.

60€ / 4 kertaa

Koiran kynnen leikkaus
Koiran käsittelyä

Käsittely sujuvaksi

Haluatko opettaa koirallesi korvien ja hampaiden tarkistuksen helpoksi? Vai haluatko tukitaitoja eläinlääkärikäynnille? Vai onko käsittelyssä muita vaikeuksia? Tämä kurssi voidaan räätälöidä asiakkaan toiveiden mukaan. Kurssille otetaan kaksi koirakkoa.

120€/4 kertaa

Temppuilua

Oletko halunnut opetella kouluttamaan erilaisia temppuja? Vai haluatko vaan syventää yhteistyötä koirasi kanssa? Joka kerralla opetellaan jokin uusi temppu asiakkaan toiveiden mukaan.

180€/6 viikkoa

Koira suorittaa temppua
bottom of page